Honlapok és applikációk

 

Ökoturisztikai Infórendszer, honlapok

folyamatban 

 

A komplex ökoturisztikai információrendszer többféle infokommunikációs eszközzel oldja meg az összetett feladatot, a Ny-Gerecse természeti és kulturális környezetéről érzékletes keresztmetszetet nyújtani A termékek között szerepelnek honlapok, és kifejezetten okostelefonokra fejlesztett mobil alkalmazások (Guide@Hand túravezetők, podcastok), több oldalról bemutatva a tájban élő embert és az őt körülvevő világot.

 

, 

 

 

 

Guide@Hand applikációk

2021.03.31.

 

A GUIDE @HAND túráit úgy tervezték meg az alkotók, hogy a zsebben hordott készülék hangos útitkalauzként is megfelelően szolgáljon. Felfedezés közben látványosságtól látványosságig vezet, és minden szükséges információt automatikusan, a megfelelő helyen és időben mond el. Túra közben az aktuális helyzet a térképen jól követhető.

 

 

Virtuális borkínáló

 folyamatban

 

Az alkalmazással szimulált pincebejárás keretében mutatható be az éppen időszerű termékválaszték. Az virtuális borospincében az egér és a billentyűzet segítségével is lehet mozogni, a belső terek létrehozásához fotópanoráma képek készülnek. A bejárás közben az érintett szolgáltatók helyének feltüntetése mellett a rájuk vonatkozó fontos tudnivalók jelennek meg.

         

 

 

 Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalmi elemeinek felhasználásához a szerzők engedélye szükséges.