TOP-1.2.1-16-KO1-2017-00001

Szivek Pince Kesztölc

Fehér fajták, 30 éves ültetvények. A szőlészet nem sablonos tevékenység. A szőlő állandó kihívások elé állít. Gondos gazdaként gyalogolunk a sorok között, megismerjük az ültetvényt. Kézi munkánkkal megadjuk a szőlőerőnlétét, arányát, mely a betegség megelőzésben is fontos szerepet kap. Útkeresők is vagyunk: meg szeretnénk mutatni legjobb tudásunk szerint a műveléssel és a feldolgozással a termőhely komplexitását.

Cím: 2517 Kesztölc, Csévi út 25. 

Tel.: +36 70 388 77 76

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.szivekpince.hu

Facebook: Szivek Pince

 

 

 

Hauzer Bormanufaktúra Baj

A Bormanufaktúra a Budáni-hegyen található, a szőlőültetvényünk területén. Szőlőnkben a területre jellemző hagyományos szőlőfajták találhatóak meg: Királyleányka, Kékfrankos és Zweigelt. A manufaktúra egy családi kisvállalkozás, melyben mindenki tudásának és képzettségének megfelelően kiveszi a részét a munkákból. 

Hozzánk ellátogatva megismerheti a kézműves borok technológiáját, megtekintheti a mai napig használatban lévő, 1798-ban készült présünket. Szeretettel várjuk az évszázados múltra visszanyúló pince világában, hogy kényeztessék érzékszerveiket a kiemelkedő illat és zamatanyagú, tükrös tisztaságú, harmonikus ízű kézműves boraival, melyre garancia a generációkon átnyúló szakértelem, hitelesség és a szőlő szeretete. 


A Bormanufaktúrában a saját és a borvidék borai is megkóstolhatóak és megvásárolhatóak.

 

Cím: 2836 Baj, Szőlőhegy, 2338 hrsz.

GPS: É 47.647672, K 18.376350

Tel.: +36 30 640 3487

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: hauzer-bormanufaktura.hu

Facebook: Hauzer Bormanufaktúra

 

Gottwald Borászat Dunaszentmiklós

A Gottwald Borászat minden részletében személyes, és ez azonnal hat a vendégeinkre. Aki járt egyszer nálunk, az esetek többségében rendszeresen visszatérő vendéggé, sokszor jóbaráttá válik. Egy újabb, egyedi színné a Gottwald palettán. Egy újabb, személyes történetté, amelytől többek leszünk, és amely új erőt ad, hogy még jobbá váljunk.

 

Családunk hosszú ideje vendéglátással foglalkozik, így kialakult bennünk a természetes igény arra, hogy ne csak bort alkossunk, hanem boraink mellett ételeinkkel együtt nyújtsunk teljes gasztronómiai élményt. A boldogságot egy nagy egészként éljük meg, melyben az isteni bornak, a hozzájuk illő ételnek és a neszmélyi lejtők varázsának egyforma szerep jut.

 

Gottwald Szilárd

borász

 

Gottwald Zoltán és Gottwald Szilárd

Cím: Gottwald kóstoló pince - Tata, Fekete út 1.

Gottwald Borászat - Dunaszentmiklós, Öreg-hegy

Tel.: +36 34/586-114, +36 30 969 0882

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://gottwald-boraszat.hu/

Facebook: Gottwald Borászat

Bősze Pincészet Ászár

2009 óta foglalkozom szőlőtermesztéssel és feldolgozással. Jelenleg 4 ha saját területtel rendelkezem. A szőlőültetvények az ászári „Kavicsos” domboldalon fekszenek, melyek nyugati-, dél-nyugati fekvésűek. Jelenleg a pince adta lehetőségek miatt reduktív technológiával készítem boraimat.

Célom, hogy az ászári név újra jegyezve legyen a neszmélyi borvidéken.

Boraimat fogyasszák olyan nagy szeretettel, mint amilyen odaadással és áldozatos munkával megtermelem.

 

    Bősze Csaba
borász , tulajdonos

 

 

Cím: 2881 Ászár, Gyári út 23/a

Tel.: +36 20 573 1563

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.boszepinceszet.hu

Facebook: Bősze Pincészet

Farkas Dezső Pincéje Agostyán

A pincészetet Farkas Dezső és családja alapította 2011-ben, saját örömére, közel két hektár területre alapozva. A szőlőterületek a Tokaji Történelmi Borvidék szőlőkataszter szerint I. osztályú besorolású területei a sárospataki Darnó dűlőben. 

A tradicionális tokaji (Furmint, Hárslevelű) fajtákon kívül néhány száz Zengő és Kabar tőkénk is van, a belőlük készített borok érdekesen mutatják a termőhely ásványosságát, tokaji jellegét. Borainkat mind a hagyományos tokaji kisfahordós erjesztéssel és érleléssel, mind reduktív technológiával készítjük. 

Csak tökéletesen érett, évjárattól függően botrítizálódott szőlőt szüretelünk, így próbáljuk kihasználni a kiváló termőhely adta lehetőségeket. Boraink ennek megfelelően összetettek, testesek, hosszú ízérzetűek.

Kispinceként borait azoknak ajánljuk, akik a bort bizalmi- és személyes termékként kezelik.

Cím: 2835 Agostyán, Szabadság utca 11.

Tel.: +36 20 478 6382

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: Farkas Dezső és Családja Pincészet

 Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalmi elemeinek felhasználásához a szerzők engedélye szükséges.