TOP-1.2.1-16-KO1-2017-00001

Simecz Pince

Családi gazdálkodásunk szőlőtermesztést, borkészítést a kilencvenes évek  óta folytat, de a nagyközönség elé csak a közelmúltban léptünk a borvidékre jellemző száraz fehér borainkkal.

A 12 hektáros birtokunk a borvidék szívében Neszmély Melegeshegyen terül el, ami az egyik legértékesebb termőterülete a borvidéknek.

2000-ben ide telepítettünk Chardonnay és Sauvignon Blanc fajtákat, a már meglévő hetvenes években telepített Olasz Rizling, Királyleányka, Rizlingszilváni fajták mellé.

Borainkat a hagyományos feldolgozás és a korszerű technológia ötvözésével termeljük.

Pincénk Dunaalmáson  Füzihegyen a Szegfű utcában található, mely terület valaha a klostenburgi apátság tulajdonában volt, tágas kerttel,parkolóval és nem mindennapi dunai panorámával rendelkezik.

 

Szolgáltatásaink:

Borkóstoló, borbemutató, vendéglátás, kisebb baráti-családi események, találkozók megrendezése igény szerint, maximum 10-15 főig.


Tel.: +36 30 405 3809

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.simeczpince.hu

Facebook: Simecz Pince

 Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalmi elemeinek felhasználásához a szerzők engedélye szükséges.