Ön itt van: Főoldal Hauzer Bormanufaktúra Baj

Hauzer Bormanufaktúra, Baj

 

Hauzer Bormanufaktúra - Baj

 

2836 Baj, Szőlőhegy, Szent András dűlő út

+36306403487

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://hauzer-bormanufaktura.hu

/www.facebook.com/hauzerbormanufaktura/

 

Szőlőfajták: királyleányka, kékfrankos, zweigelt

Készített borok: Királyleányka, Olaszrizling, Chardonnay, Kékfrankos rozé, Pinot noir rozé, Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet sauvignon

Borkóstoló: 1-30 fő (hideg- és melegétel is választható)

   A Hauzer Bormanufaktúra Bajon, a Budáni-hegyen található, a szőlőültetvényünk területén. A nem egész egy hektáron lévő szőlőnkben a területre jellemző hagyományos szőlőfajták találhatóak meg: királyleányka, kékfrankos és zweigelt. Akik a pincészetünkben felkeresnek minket, megismerhetik a kézműves boraink technológiáját, megtekinthetik a mai napig használatban lévő, 1798-ban készült présünket. Lehetőséget biztosítunk borkóstolásra, maximum 30 fő részére. A 3 és 6 tételes kóstolómellé borkorcsolyát kínálunk, valamint előzetes egyeztetés alapján meleg étel is választható. Több generációs családi pincészet vagyunk, melyben mindenki tudásának és képzettségének megfelelően kiveszi a részét a munkákból.

   Tibor gyermekkorától gondos szőlő- és borosgazdaként műveli a területet. 2014-ben én is csatlakoztam hozzá szőlész-borászként, Dávid pedig "minőségellenőrként", hogy egy kis fiatalos lendületet és színt vigyünk borainkba. Palackjainkban megízlelhető a borvidék iránti elhivatottságunk , a hitelesség és a szőlő szeretete.

Hauzer-Prém Zsuzsanna

 

 

 

 

 Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalmi elemeinek felhasználásához a szerzők engedélye szükséges.