Ön itt van: Főoldal Petőcz Pincészet Ászár

Petőcz Pincészet , Ászár

 

Petőcz Pincészet - Ászár

 

2881 Ászár Petőfi Sándor utca 64.

+36304113912

www.petocz.hu

E-mailcím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/petoczvendeghaz/

 

Termőterület: 5,5 ha

Szőlőfajták: szürkebarát, ezerjó, sauvignon blanc, cserszegi fűszeres, rizlingszilváni

Készített borok: Szürkebarát, Ezerjó, Sauvignon blanc, Cserszegi fűszeres, Rizlingszilváni, Rozé, Olaszrizling, Cabernet sauvignon.

Borkóstoló: 4- 35 fő

A Petőcz Pincészet a Neszmélyi Borvidék fiatal borászata, új és régi ültetvényekkel és ültetvényszerkezettel. Pincészetünk kizárólag palackos borokat értékesít: szürkebarát, ezerjó, sauvignon blanc, cserszegi fűszeres, rizlingszilváni, rozé, olaszrizling és cabernet sauvignon található meg a kínálatunkban. Jelentős hozamkorlátozás mellett, kíméletes feldolgozással, reduktív technológiával és hordós érleléssel készítjük palackozott borainkat. Ászári és kerékteleki termőterületeink nagysága 5,5 hektár.

Pincészetünk Ászáron található, amelyet 2015-ben építettünk egy vendégházzal karöltve. A borkóstolás mellé szálláshelyet is tudunk nyújtani kedves vendégeinknek. Otthonosan berendezett apartmanok, közösségi helység (35fő), egy fedett terasz kemencével, grill-hellyel, asztalokkal és padokkal állnak rendelkezésre egy kitűnő hangulatú grill vacsora megrendezéséhez egy egész napos bakonyi túra után.

Petőcz Gábor

 

 Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalmi elemeinek felhasználásához a szerzők engedélye szükséges.